Şanlıurfa’da küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarına cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla, bir öğretmen ve 72 yaşındaki berber gözaltına alındı.
Özel bir okulda dört kız öğrenciyi taciz ettiği öne sürülen müzik öğretmeni M.E.K. hakkında, öğrenci ve velilerin şikayeti üzerine, milli eğitim müdürlüğünce soruşturma başlatıldı. Taciz mağduru olduğu iddia edilen öğrenciler, şikayetlerine ilişkin emniyette ifade verdi. Bunun üzerine harekete geçen polis, istifa ettiği öğrenilen M.E.K.’yi gözaltına aldı.
Viranşehir ilçesinde ise adının Ramazan olduğu öğrenilen 72 yaşındaki berber, akşam saatlerinde işyerinde küçük yaşta bir çocuğa tacizde bulundu. O anlar başka bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyaya yüklendi. Kısa sürede yayılan görüntüler tepki gördü.
Polis, söz konusu şüpheliyi gözaltına aldı.