Transfer haberleriyle tanınan gazeteciler Fabrizio Romano ve Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe ve Napoli’nin Belçikalı forvet 33 yaşındaki Romelu Lukaku için anlaştıklarını yazdı.

İtalyan Romano, X’ten şöyle yazdı:
“Romelu Lukaku Fenerbahçe’ye geliyor, işte başlıyoruz! Kulüpler arası anlaşmaya varılmasıyla Napoli’den yeşil ışık yakıldı. Dün gece açıklanan 6 milyon avronun üzerinde değerdeki yeni teklif kabul edildi; Lukaku da tüm şartları kabul etti. Şu ana kadar sözlü anlaşma sağlandı; evrak işlemleri bugün incelenecek.”
Sabuncuoğlu’ysa şöyle: “Fenerbahçe ve Napoli, Romelu Lukaku transferi için 6 milyon avro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı!”
Lukaku geçen sezon sol uyluğunda yaşadığı sakatlık nedeniyle kulübüyle yedi maça çıkabildi ve bir gol attı. Yıldız oyuncu, 2026 Dünya Kupası’ndaysa altı üç gol, bir asiste imza attı.