Quentin Tarantino'dan Kill Bill 3'e yeşil ışık

ABD’li yönetmen Quentin Tarantino, Kill Bill serisinin üçüncü filminin çekilmesiyle ilgili serinin ABD’li başrol oyuncu Uma Thurman ile görüştüklerini doğruladı.

Fotoğraf: Reuters

Independent’taki haberine göre, ‘Happy Sad Confused’ adlı podcast yayınında konuşan yönetmen, Kill Bill serisinin üçüncüsünün çekilip çekilmeyeceğine ilişkin soru üzerine, “Doğruyu söylemek gerekirse Uma’yla son zamanlarda bunun hakkında konuşuyoruz. Bunu yapacağımdan emin değilim ama konuyla ilgili epey düşündüm” dedi.

Thurman’la önceki hafta muhtemel bir devam filmiyle ilgili konuştuklarını belirten Tarantino, “Eğer filmlerimden biri, eski filmlerimin birinden doğacak olursa, bu üçüncü Kill Bill olur” diye konuştu.

Kill Bill’in üçüncüsü yıllardır gündemde ancak herhangi bir sonuç elde edilmedi.

Kill Bill: Vol. 1, 2003’te vizyona girmişti. Ardından 2004’te Kill Bill: Vol. 2 sinemalarda yer almıştı.

Tarantino’nun başrollerinde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie’nin yer aldığı son filmi Bir Zamanlar… Hollywood’da (Once Upon a Time In Hollywood) Türkiye’de 23 Ağustos’ta vizyona girecek.

Kült filmlerin yönetmeni Tarantino ‘iki film sonra’ sinemayı bırakıyor