Mersin’de öldürülmesi kadına yönelik şiddetin simgesi haline gelen Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan, kendisiyle yediği yemeğin fotoğrafını paylaşıp yeni bir tartışma başlatan şarkıcı Nihat Doğan’a “Şahsiyetsizliğini ortaya koymuştur” diye tepki gösterdi.
20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, 2015’te Mersin’in Tarsus ilçesinde bindiği minibüste şoförün tecavüzüne direnince öldürülmüştü. Türkiye’yi ayağa kaldıran saldırıyla ilgili şarkıcı Nihat Doğan’ın Twitter’dan “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” diye yazması yoğun tepki çekmişti. Doğan mesajı silmişti.

Nihat Doğan’ın paylaştığı fotoğraf.
Doğan dün Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ile yemek yerken fotoğrafını Instagram’dan paylaşıp şunları yazmıştı: “Karşımda oturan, ‘bunca sapığın kol gezdiği sokaklara çıktığınızda biraz daha tedbirli olup mini etek giymeyin’ minvalinde Ahu Sungur adlı bayana cevaben attığım twittimi, kışın ortasında mini etek giymediği halde onunla özdeşleştirmeye çalıştırılan hunharca katledilmiş Özgecan Aslan kardeşimizin babası her zaman konuştuğum evine gittiğim survivor öncesi uçağa binmeden beni arayıp başarı dileyen en son kişi olan yüce gönüllü Mehmet Aslan abimdir.
Özellikle sosyal medyada kendi ahlaksız yaşam tarzlarını Özgecan kardeşimiz üzerinden tahakküm etmeye çalışmak suretiyle her seferinde şahsıma saldıran bizden gibi görünen Fakat ‘bizden olmayan zulüm 1453’te başladı’ diyen, mankurt, Hakk düşmanı batılın piçleri, çomarları bu fotoya çok iyi baksın.
Özgecan Aslan kardeşimizin ailesi benim ailemdir ben de onların evladıyım. Buradan size ekmek çıkmaz. Ayrıca konuşmak her kişinin, Hakk konuşmak er kişinin işidir, ben Hakk konuşuyorum hakikat konuşuyorum. Sizin derdiniz benle değil benim Hakk konuşmamla 🙂 dönen dönsün ben dönmezem yolundan 🙂 haydi şimdi başka kapıya…..”
Doğan’ın son mesajı da yoğun tepki çekti.
Mehmet Aslan Facebook’tan şunu yazdı: “Nihat Doğan’ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de, kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum.”