Saraya söyle İstatistik Kurumu’na bir telefon açsın, enflasyon bu ay eksi yüzde 80 açıklansın, hedefe haftaya ulaşalım. Neden bu kadar kasıyorsunuz ki? Sonuçta o da, bu da gerçek değil… Belki biraz daha coğrafi çalışsa, enflasyon da dünya gibi yuvarlaktır dese, ileri gittikçe bir süre sonra başa dönersin gibi kelam etse daha inandırıcı olmaz mı sizce de? Kainat lideri şahsım tam on iki yıl boyunca 2023 hedefleri diye tekrarladı. Yaranmak isteyen kim varsa papağan gibi arkasına sıralandı… Şunun şurasında verdiği sürenin bitmesine bir ay kaldı. Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecektik. Kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara çıkacaktı. Millet parayı bulunca şımaracaktı! Tabii ki olmadı.
SON HABERLER
ING'den Türkiye için dolar ve avro tahmini
Hollanda’nın başkenti Amsterdam merkezli ING’nin yıl sonu dolar tahmini 43, avro tahminiyse 48,59 lira.
Kuvvetli yağış geliyor: Meteoroloji 10 ili sarı kodla uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 10 ile sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
Amasya'da 4,6 büyüklüğünde deprem
Amasya’da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İletişim başkanlığı: Sivil, demokratik ve kuşatıcı bir anayasa için çalışma yapılıyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, PKK’nın silah bırakma kararı sonrası çıkan ‘Anayasa değişikliğiyle özerk ve federal bir yönetimin sağlanacağı’ iddiasını yalanladı.
Barzani: Bölge için tarihi adım
Kürdistan Bölgesel Yönetimi (KBY) Başkanı Neçirvan Barzani, PKK’nin silah bırakma ve fesih kararı için “Bölge için yeni bir sayfa açacak tarihi bir adım olarak değerlendiriyoruz” dedi.