Mehmet Acet: Türkiye, markası, tasarımı, lisansı, fikri-sınai hakları kendisinde olan, küresel bir ürün ortaya çıkarmış oldu

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Biz işin güzel kısmına bakalım. Dün itibarıyla Türkiye, markası, tasarımı, lisansı, fikri-sınai hakları kendisinde olan, küresel bir ürün ortaya çıkarmış oldu.

Dünya pazarlarında rekabet edecek, 15 yıl içerisinde bütçeye 50 milyar dolar katkı sağlayacak, 20 bin kişinin istihdam edileceği bir proje bu. Günlerdir yolu gözlenen otomobilin ne kadar donanımlı ve ‘havalı’ olduğunu da herkes görmüş olmalı.

Mehmet Acet’in yazısı