Matt Damon anlattı: Netflix konunun diyaloglarda üç dört kez tekrar edilmesini istiyormuş

Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Matt Damon, Netflix’in ‘telefonlarıyla ilgilenen seyirciler’ için ‘konunun diyaloglarda üç ya da dört kez tekrar edilmesini’ istediğini söyledi.

Matt Damon. Fotoğraf: PowerfulJRE / YouTube

Matt Damon ve Ben Affleck, yeni Netflix filmleri‘The Rip’in tanıtımı için ‘Joe Rogan Experience’ programında konuştu. İkili, Netflix’in film yapım biçimini nasıl değiştirdiğine dair düşüncelerini paylaştı.

İzleyicilerin filmi evde izlerken sinema salonuna kıyasla ‘çok farklı bir dikkat düzeyinde’ olduğunu söyleyen Damon, Netflix’in bu nedenle aksiyon sahnelerinin filmin başlarına alınmasını istediğini belirtti.

Netflix’in ayrıca insanların film izlerken telefonlarıyla uğraşması nedeniyle ‘diyaloglarda konunun üç ya da dört kez yeniden anlatılması’nı istediğini söyledi.

Variety’nin haberine göre Damon’ın konuşması sırasında Affleck araya girerek Netflix’in yakın dönemde yayınlanan ‘Adolescence’ dizisini aksi bir örnek olarak gösterdi.

Affleck, “Adolescence’a bakıyorsun, bu saçmalıkların hiçbiri yok ve acayip iyi” dedi.

Damon ise dizinin bir ‘istisna’ olduğu yorumunu yaptı.

Netflix, Warner Bros’u 82,7 milyar dolara satın alıyor