Levent Tüzemen: Emre Mor sadece Galatasaray'a değil, kendi yeteneklerine de ihanet ediyor

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Galatasaray’ın rotasyonlu kadrosu sınıfta kaldı. Yedeklerden oluşan isimler rezalet bir futbol sergiledi. Kulübenin kalitesiz ve yetersiz olduğu bir kez daha belgelendi. Ocak ayında ekonomik şartlar ne getirir bilmem ama Galatasaray’ın öncelikle yerli oyuncu yapısını güçlendirmesi gerekir.

Galatasaraylı oyuncular rakibi çözecek aklı üretemediler. Jimmy Durmaz ve Yunus, ‘biz bu takımda oynarız’ felsefesinden uzaktılar. Emre Mor gibi bir yıldız sadece Galatasaray’a değil, kendi yeteneklerine de ihanet ediyor.

Levent Tüzemen’in yazısı