Sol el baş parmağındaki kırık nedeniyle Konyaspor maçına özel eldivenle çıkan Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, eşi Patricia Callero ve kulüp doktoru Yener İnce’ye teşekkür etti.
‘Kaleci için eli her şeyi’
Sarı-kırmızılıların 1-0 kazandığı karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, maç boyunca kendisini iyi hissettiğini belirten Muslera, şöyle devam etti: “Sizin de belirttiğiniz gibi bir kaleci için eli her şeyi diyebiliriz. Buradan ben sizin aracılığınızla iki kişiye teşekkür etmek istiyorum. İlk olarak doktorumuza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu süreçte hep yanımdaydı. Desteğiyle oynamamı sağlayan isimlerin başında geliyor kendisi. Maçtan önce yaptığı iğne ve öncesindeki tedaviyle birlikte. Diğer taraftan eşime çok teşekkür etmek istiyorum.”
‘Takımımı yalnız bırakmadıysam onların sayesinde’
Puma’nın kendisi için özel olarak tasarladığı eldivenler gelmeden önce eşinin hazırladığı eldivenle antrenmana çıktığını dile getiren Uruguaylı oyuncu, “Buradan bir kez daha onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Ona çok teşekkür ediyorum. Bugün sahaya çıkıp oynadıysam, takımımı yalnız bırakmadıysam onların sayesinde” diye konuştu.