Komünist başkan Hopa'ya da el attı: İki TIR dolusu yardım, 500 kilo nohut

 

Tunceli’nin Ovacık belediyesinin Türkiye Komünist Partili (TKP)  başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, sel faciasının mağdur ettiği Hopalılara iki TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi. TIR’larla birlikte Hopa’ya giden Maçoğlu, beraberinde 500 kilo nohut da yolladı.

FOTO:FERIT DEMIR-TUNCELI-DHA
Maçoğlu son olarak yoksullara dağıtmak ve öğrencilere burs sağlamak için Ovacık’taki Hazine arazisine ekilen nohutların hasadına başlamıştı. Fotoğraf: DHA

Cihan Haber Ajansı’nın haberine göre Ovacık Belediyesi, Mazgirt Belediyesi ve Munzur Su firması, Hopalılar için bir araya geldi. Maçoğlu, içinde kuru gıda malzemesi ve su bulunan malzemelerle yetinmeyeceklerini, Hopa’da yapacakları incelemeden sonra ihtiyaçlar belirleyip yardım sürdüreceklerini söyledi.

Komünist başkan, “Bu kötü günde Hopa halkının yanında olmak istiyoruz. Hopa’da vatandaşlarımıza yardımları ulaştırdıktan sonra ihtiyaçlarını belirleyip tekrar yardımları sürdürmek istiyoruz” dedi.

Tunceli Belediyesi de Hopa’ya bir TIR dolusu yardım gönderdi.

‘Komünist başkan’ yoksullara yardım, öğrencilere burs için nohut hasadında

‘Komünist başkan’ Maçoğlu, Hazine arazisine ekilen ürünleri yoksullara dağıtacak

Komünist başkan Ovacık’ı fethetti!

‘Komünist başkan’ Maçoğlu’ndan çocuklara: Bir saat kitap okuyana bir saat bisiklet turu bedava

İlk komünist başkana rağbet büyük: ‘Öcü mü değil mi bakmak istiyorlar’