Kadıköy'de klinik psikolog sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

 

İstanbul’un Kadıköy ilçesinin Moda semtinde oturan klinik ve adli psikolog Yrd. Doç. Dr. Alper Engeler dün gece yarısı bıçaklanarak öldürüldü.

Bir aile ferdi, sosyal medyada Engeler’in mahallede beslediği kediler yüzünden komşusuyla tartışması nedeniyle bıçaklandığını yazdı.

Diken’in ulaştığı Engeler’in yakını bir başka kaynak da, kavganın kedi evi nedeniyle çıkmadığını, emniyetin kendilerine tartışmanın başka bir nedenle başladığı yönünde bilgi verdiğini kaydetti.

Cinayet, dün gece Caferağa Mahallesi Ağabey Sokak’ta işlendi. Klinik psikolog Alper Engeler, tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli H.E. yakalandı.

‘Nedeni farklı olabilir’

Sözcü’nün ulaştığı bir arkadaşı, cinayetin Engeler’in yapmak istediği bir kedi evi yüzünden komşusuyla çıkan tartışma nedeniyle gerçekleştiğini söyledi.

Ünlü psikologun arkadaşı, “Kedileri çok severdi… Kar altında kalmasınlar diye onlara kaldırıma kurmak için tahtadan kedi evi almış. Onu kurarken bir komşusuyla tartışmaya başlamış ve bıçaklanmış. Çok üzgünüz. Bıçaklayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alınmış” dedi.

Öte yandan haberde emniyete göre iki kişinin arasında daha önceye dayanan bir husumet olduğunun da değerlendirildiği belirtildi.