Mevcut iktidarın gerileme emareleri gösterdiği şu günlerde herkes kendi ‘güvenli çıkış’ planını yapıyor. Yıllardır gazetecilik kisvesi altında ‘tetikçilik’ yapanları, tüm siyasi kariyerini iktidara bağlayanları, yandaş patronları, ‘küçük reisleri’ bir telaş sarmış durumda. Kimisi şerit değiştirip ‘orta yola’ geçmeye çalışırken kimisi çoktan başka diyarlarda ikbal aramaya başladı bile. Belli ki bizlerin tam manasıyla göremediği fakat onların ‘sezdiği’ bir şeyler var.
SON HABERLER
Ece Gürel'in otopsi raporu: Hipotermiden öldü
Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan dört gün sonra bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Ece Gürel’in otopsi raporu çıktı: “Hipotermi ve beraberindeki komplikasyonlar sonucu öldü.”
CHP'den Yozgat mitingi: Özel traktörle geldi
CHP, Yozgat’ta ‘Millet iradesine sahip çıkıyor’ mitingi düzenliyor.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel alana çiftçilerle beraber traktörle geldi.
İmamoğlu: TRT değil sanırsınız başsavcılık haber ajansı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, TRT’yi “Sanırsınız başsavcılık haber ajansı” diyerek eleştirdi.
Erken müdahale önemli: C vitamini yetersizliği skorbüte yol açıyor
C vitamini eksikliğine bağlı gelişen ve ‘denizci hastalığı’ olarak bilinen skorbüt, beslenme bozukluğu yaşayan bireylerde tekrar görülebiliyor.
32 ilde 'joker' operasyonu: 301 gözaltı
Ehliyet ve mesleki yeterlilik sınavlarında okuma yazma bilmeyenlerin yerine ‘joker aday’ yerleştiren suç örgütüne 32 ilde operasyon düzenlendi. 301 kişi gözaltına alındı.