Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in kardeşi ve Sportif A.Ş. yöneticisi Mehmet Özbek, görevinden istifa etmediğini ancak futbol şubesindeki yeni yapılanmanın başında artık ağabeyinin olduğunu söyledi.

Futbol direktörü Cenk Ergün’ün doğrudan bağlı olarak çalıştığı Mehmet Özbek, transfer görüşmelerini yürütüyor ve Florya’daki sorunlarla ilgileniyordu.
Sportif A.Ş.’den istifa ettiğine dair haberler üzerine Milliyet’ten Nevzat Dindar’a konuşan Özbek, “Sportif A.Ş.’den istifa etmedim. Ancak artık kurumsal bir yapı var ve başkan işin başında” dedi.
Florya’daki yeni yapılanmada Sportif AŞ futbol direktörlüğü görevine atanan Cenk Ergün’ün, doğrudan başkan Dursun Özbek’in ‘yönetim ve koordinasyonu altında’ çalışacağı duyurulmuştu.