Fırtına hız kesmedi: BUDO Marmara'da öğleden sonra seferlerini de iptal etti

Marmara Denizi’nde fırtına ve yağış nedeniyle sabah saatlerinde yaşanan deniz seferi iptalleri öğleden sonra da sürüyor.  

Fotoğraf: Reuters

Bursa Deniz Otobüsleri İşetmesi’nin (BUDO) öğleden sonra için iptal açıkladığı seferler şöyle: Bursa (Mudanya) – İstanbul (Eminönü/Sirkeci) saat 14.00 ve 17.00 seferleri, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Bursa (Mudanya) saat 15.30, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) – Armutlu (İhlas) saat 15.30, Armutlu (İhlas) – Bursa (Mudanya) saat 16.55.

Sabahki sefer iptalleri 

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)  ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), sabah saatlerinde de birçok seferini iptal etmişti. 

İptal edilen seferler şöyle: 

İptaller şöyle: Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy 08:30 -10:55 seferi,  Kadıköy-Yenikapı-Bursa 07:50, Bandırma-Yenikapı-Bostancı 07:45, Kadıköy-Yenikapı-Bursa 09:50.

Ege’nin kuzeyinde de fırtına ulaşımı olumsuz etkilerken sefer iptalleri geldi. İptal edilen seferler şunlar: Gökçeada-Kabatepe saat 07.00, Kabatepe-Gökçeada 09.00, Bozcaada-Geyikli 07.15, Geyikli-Bozcaada’ya 08.00.