İstanbul’da otomobille takla atan Trabzonsporlu milli futbolcu Burak Yılmaz ölümden döndü.

Fotoğraflar: DHA
Kasımpaşa’yla dün yaptıkları maç için takımıyla birlikte İstanbul’a gelen milli futbolcu Burak Yılmaz, izin alarak Trabzon’a dönmedi.
Yılmaz, saat 05.00 sıralarında Sarıyer’de Ferrari marka otomobille seyrederken direksiyon kontrolünü yitirdi. Araç taklalar atarak yoldan çıkıp boş bir alanda park edilmiş cipe çarptı.
Ters dönmüş araçtan yara almadan çıkan Burak Yılmaz kısa süre sonra gelen bir araca binerek polisin gelmesini beklemeden uzaklaştı.

Yılmaz’ın kazadan kısa süre önce eski takım arkadaşları Galatasaraylı Selçuk İnan ve Akhisar Belediyesporlu Olcan Adın’la çektiği ‘selfie’.
Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler şunları anlattı: “Araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. ‘Ambulans ister misiniz?‘ diye sordum. ‘Yok’ dedi. Burak Yılmaz olduğunu anladım. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan ile Olcan Adın da geldiler. Burak’ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu.”
Kazadan üç saat önce Burak Yılmaz sosyal medyadan Selçuk İnan ve Olcan Adın’la çekilmiş bir fotoğraf paylaşmıştı.
Burak Yılmaz’ın menajeri Ogan Tarhan “Allah’a şükür Burak Yılmaz’ın durumu şu anda gayet iyi, bir sıkıntı yok” dedi.
Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Burak Yılmaz dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır. Sağlık durumu gayet iyi olan oyuncumuz Burak Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyuna saygıyla duyururuz” dendi.
Araç Bahçekapılı’nın galerisine ait
Yılmaz’ın kaza yaptığı aracın teknik direktör Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’nın ortak olduğu araba galerisine ait olduğu belirlendi.
Kazanın ardından Yılmaz, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.
Trabzonsporlu futbolcu şöyle yazdı: “Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği tüm yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve benim için dua eden herkesten Allah razı olsun.”