Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47’nci yılı ve 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı için bugün ve yarın KKTC’de olacak. Cuma günü, “gerek Ada’ya gerekse tüm dünyaya dünya barışının tesisi için mesajlarımız olacak” ve “Kuzey Kıbrıs’a müjdesini orada parlamentoda vermek istiyoruz” sözleriyle Erdoğan, deyim yerindeyse son haftalarda ilmek ilmek işlediği bir strateji ile “Kıbrıs” meselesiyle ilgilenen tüm devletlerin dikkatini taçlandırdı. Şüphesiz bilinçli olarak bunu yaptı.
SON HABERLER
Sancak: Mübarek ağzımı daha fazla açtırmayın
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak takımının sahadan çekilmesiyle ilgili “Galatasaray ve Fenerbahçe yüzünden bunlar yaşanıyor. Anadolu kulüpleri arada sıkışıp kalıyor, haksızlığa uğruyor” dedi.
Okan Buruk’a göre karar ‘masum’ değil
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor’un sahadan çekimesi için, “Çok masum bir karar olduğunu düşünmüyorum” dedi
Adana Demirspor: Galatasaray’a değil MHK’ya tepki
Adana Demirspor Başkan Vekili Metin Korkmaz, takımın sahadan çekilmesiyle ilgili “Galatasaray’a değil MHK’ya bir tepki” dedi.
Adana Demirspor sahadan çekildi: Fenerbahçe’den ilk açıklama
Trendyol Süper Lig’in 23’üncü haftasındaki Galatasaray-Adana Demirspor maçında Adana ekibinin maçın 30’uncu dakikasında sahadan çekilmesinin ardından Fenerbahçe’den ve kulüp yöneticisinden açıklama geldi.
İstanbul’da motokuryeyi ezen otomobil sürücüsü tutuklandı
İstanbul’un Pendik ilçesinde dikiz aynasını kıran motokuryeyi otomobiliyle ezerek yaralanmasına neden olan sürücü ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı.