'Benden bu kadar': Galatasaray'ın kaptanı Nihan Güneyligil, aktif spor yaşamını Fenerbahçe maçıyla sonlandırdı

Galatasaray kadın voleybol takımının kaptanı Nihan Güneyligil, aktif spor yaşamını Fenerbahçe maçıyla sonlandırdı.

Fotoğraflar: Galatasaray.org

Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan ettiği play-off final serisi üçüncü maçı sonrası en iyi libero ödülünü alan Güneyligil, sarı-kırmızılı taraftarları gözyaşlarıyla selamladı.

‘Bana katlanan herkese teşekkür ediyorum’

“Kimse yanlış anlamasın, gözyaşlarım maçtan dolayı değil” diyen 35 yaşındaki voleybolcu, şöyle devam etti: “Bugün kariyerime, aktif spor yaşamıma nokta koyuyorum. Bundan dolayı duygularım karışık. Bugüne kadar bana katlanan ve üzerimde emeği olan başta ailem olmak üzere herkese yürek dolusu teşekkürlerimi iletiyorum. Ben her zaman herkesten bir şeyler öğrenmek için yola çıkan bir insan oldum. Benden 10 yaş küçüğünden de 10 yaş büyüğünden de çok şey öğrendim. Benden bu kadar.”

‘Finali kaybetmiş olabiliriz ama çok şey kazandık’

Galatasaray’ın uzun bir aradan sonra ligde final oynadığına dikkat çeken sarı-kırmızılı takımın kaptanı, “Bugün finali kaybetmiş olabiliriz ama inanın ki çok şey kazandık. Galatasaray’ın ‘biz de buradayız’ dediği yıl oldu. Bunu yapmak için yola çıkmıştık. Yolun sonunda gümüş madalyaya sahip olduğumuz için çok mutluyum” diye konuştu.