MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Reina’ya saldırının ardından kınamaktan daha fazlasının yapılması gerektiğini söyledi.

Fotoğraf: DHA
İstanbul’un Ortaköy semtindeki eğlence kulübüne dün gece 01.15’te uzun namlulu bir silahla giren saldırgan 39 kişiyi öldürmüş, saldırıda dördü ağır 65 kişi de yaralanmıştı.
‘Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınamaz’
Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınamayacağını belirterek, “Artık teröre karşı kınama ve lanetleme yarışından daha fazlası yapılmalıdır. Türkiye’nin varlığı için ortak akıl, milli birlik şuuru şarttır. Klasik tedbir ve güvenlik politikalarının yanında teröre tam saha pres ve baskı kurulmalıdır” dedi.
‘Türkiye adet savaş cephesinde’
MHP’nin Türkiye’nin adeta ‘savaş cephesi’nde olduğunu düşündüğünü kaydeden Bahçeli, saldırıların ülkeyi bölemeyeceğini belirterek, “Türk milletinin tamamı kanlı namlunun ucundadır. Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz; pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hâinlerin başına gökkubbeyi yıkacağız” diye yazdı.