Beşiktaş’ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, 84’üncü dakikada Lyon’u 2-1 öne geçiren goldeki hataların kendisiyle başladığını belirterek, “Fabri’yi zor durumda bıraktım” dedi.
‘İkinci yarıda Lyon’un baskısına karşılık veremedik’

Siyah-beyazlıların 2-1 kaybettiği Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçının ardından yaptığı açıklamada maça iyi başlamalarına karşın ev sahibi ekibin ikinci yarıdaki baskısına karşı koyamadıklarını dile getiren Hutchinson, şunları söyledi: “Maça gayet iyi başladık. Öz güvenimiz yüksek bir şekilde başladık. İyi hücum ettik. Bazı fırsatlar da bulduk ancak son paslarda yeteri kadar iyi değildik. İkinci yarıda Lyon daha baskılı bir oyun ortaya koymaya başladı. Doğrusunu söylemek gerekirse bazı bölümlerde bu baskıya karşılık vermekte yetersiz kaldık. Ama ne olursa olsun yaptığımız işler var. Burası zor bir deplasman. Sıkı bir rakibe karşı 2-1 kaybettik. İkinci maç hazır olup, öz güvenimizi yüksek tutup turu geçmeye çalışacağız.”
‘Oyun karakterimizin dışında bir durum’
İkinci yarıda basit top kayıpları yaptıklarına dikkat çeken Kanadalı oyuncu, “Bu bizim oyun karakterimizin oldukça dışında bir durum. Hareketsizdik, topu korumakta yetersiz kaldık. İkinci maçta kesinlikle bunları düzeltmeliyiz, rövanşta daha iyi olmalıyız” diye konuştu.
‘Fabri’yi zor durumda bıraktım’
Kaleci Fabri’nin hatasıyla gelen ikinci golde kendisinin de payı olduğunu vurgulayan Hutchinson, “Son golde hatalar benimle başladı. Fabri’ye verdiğim pas yeteri kadar sert değildi. Fabri’ye verdiğim pas tembeldi, daha sert vermeliydim. Fabri’yi zor durumda bıraktım” ifadelerini kullandı.