Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Faruk Beşer, Sağlık Bakanlığı yetkililerine seslendi: “Yoğun bakımda kadın ve erkeği ayrı odalarda tutmak mümkün değil mi? Kadına kadın, erkeğe erkek doktor bakamaz mı?”

Beşer, aynı zamanda Yeni Şafak köşe yazarı.
Twitter’dan Sağlık Bakanlığı yetkililerine seslenen Beşer, “Yoğun bakımda kadın ve erkeği ayrı odalarda tutmak mümkün değil mi? Hastaları çıplak yapmak zorunluluk mu? Öyleyse kadına kadın, erkeğe erkek doktor bakamaz mı?” dedi.
Yoğun bakımda tedavi gören hastaların, bir daha yoğun bakıma girmek istemediklerini öne süren Beşer, “Bir giren beni bir daha oraya koydurursanız, hakkımı helal etmem diyor, bundan memnun musunuz?” diye yazdı.
Sağlık Bakanlığı yetkililerine
Yoğun bakımda kadın erkek ayrı odalarda tutmak mümkün değil mi?
Hastaları çıplak yapmak zorunluluk mu?
Öyleyse kadına kadın, erkeğe erkek doktor bakamaz mı?
Bir giren beni bir daha oraya koydurursanız hakkımı helal etmem diyor, bundan memnun musunuz— Faruk Beşer (@farukbeser) February 25, 2018