Galatasaray'dan TFF'ye 'küfür' başvurusu: Volkan Demirel ve Josef de Souza'ya ceza verilmesi istendi 

Galatasaray, Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel ve Josef de Souza’ya ceza verilmesi talebiyle TFF Hukuk Müşavirliğine resmi başvuru yaptı.

Fotoğraf: Fenerbahce.org

DHA’nın haberine göre sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe’nin Ülker Arena’da 85-80 kazandığı derbinin bitiminde, Demirel’in Galatasaray’ı hedef alan bir tezahürata eşlik ettiği görüntüsüyle, Souza’nın küfürlü bir ifade kullandığı Periscope yayınının kaydını federasyona iletti.

Melo’ya verilen ceza örnek gösterildi

Başvuruda, Galatasaray’ın eski futbolcularından Felipe Melo’nun 2014 yılında Twitter hesabından bir taraftarın mesajını takipçileriyle paylaştığı için ceza aldığı hatırlatılarak, iki oyuncu için de aynı yaptırımın uygulanması istendi.