Mehmet Şeker: Nasılsa Müslüman ülkelerden kıpırtı yok, yıkarsa şu İsrail'i komünistler yıkar

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Kuzey Kore Lideri Kim’den bir açıklama: “İsrail’i tek hamlede yok ederim.” Et ulan! Et de hep beraber peşine düşelim! Görelim bakalım. Nasılsa Müslüman ülkelerden bir kıpırtı yok. Yakın zamanda olacak gibi de görünmüyor.

Zaten yakarsa şu İsrail’i komünistler yakar. Yıkarsa onlar yıkar. Yıkamaktan değil, yıkmaktan bahsediyoruz; karışmasın. Çin de İsrail’e hoş bakmıyor. Putin’in de İsrail’e bakışı hiç sıcak değil. Latin Amerika ülkeleri de çoğunlukla öyle.

Bizde de bir miktar komünistlik var eskiden beri. Katkımız olur belki. Kim’in bu açıklaması çok hoş gelmişti ama haberi teyit etmek gerektiğinde baktık ki aslı astarı yokmuş. Döndük yine başladığımız yere.

Mehmet Şeker’in yazısı