Tokat ve Yozgat’ta mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüslerin devrilmesi sonucu iki kişi ölürken 29 işçi de yaralandı.

Bugün Yozgat- Ankara Karayolu’ndaki, Yerköy ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada minibüs sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu araç şarampole yuvarlandı.
Kazada, yolculardan Emine Beler öldü. Yaralanan sürücü Ali Beler’le aynı aileden Büşra, Esra, Sıla, Fehime, Zeynep, Gülhabar, Mehmet ve Huriye Beler Yerköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Tokat’ta da bir işçi öldü
Tokat-Niksar karayolu Dönekse mevkiinde ise bir başka trafik kazası meydana geldi. Tokat merkezde çalışan Suriyeli tarım işçilerini taşıyan minibüs, Dönekse mevkiinde virajı alamayarak devrildi.
Yol kenarındaki refüje çarparak ters dönen aracın sürücüsü Mustafa Gezener olay yerinde hayatını kaybetti, minibüste bulunan Suriyeli 20 kişi ise yaralandı.