Can Dündar ve Erdem Gül ‘karar’ beklerken birisi anlaşılan ‘infaz’ yapmak istedi. Tabii ‘münferit’tir, belki ‘aklî dengesi şey’dir! Fakat kimin aklî dengesi yerinde ki!
‘Haber’ yüzünden Dündar’a mermi sıkarken, oradaki ‘haberci’yi, yaralandıktan sonra dahi vakur davranan, silah karşısında ise cesaretle duran NTV muhabiri Yağız Şenkal’ı vurmuş.
Memlekette ‘hedefe koy, bir saldıran çıkar’ usulü çok eskidir. Yenilerde Tahir Elçi de öyle öldürülmüştü. Hrant Dink’i de bileceksiniz. Yakınlarda, uzaklarda daha niceleri var.
Adliye’de, onca polis önünde saldırgana ilk müdahale eden ‘Cesur bir kadın ve bir erkek’in Dündar’ın eşi Dilek Dündar ile Milletvekili Muharrem Erkek olması, hakikaten güvenlik tedbirlerinin de tam olduğunu gösteriyor!