Osman Gökçek'in korumaları Mansur Yavaş'ın ekibine saldırdı iddiası

CHP Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Mansur Yavaş İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği toplantıya Osman Gökçek’in korumaları olduğu iddia edilen bir grubun saldırısı damga vurdu.

Mansur Yavaş konuşmasına başladığı sırada toplantıyı provoke etmek istediği gerekçesiyle bir kişinin salondan çıkarılmasının ardından Osman Gökçek’in koruma ekibinde bulunduğu iddia edilen boksör ve güreşçilerden oluşan kalabalık bir grup Mansur Yavaş’ın ve Fethi Yaşar’ın ekibine saldırarak seçim otobüslerinin camlarını kırdı.

Mansur Yavaş yaşananlara ilişkin, “Biz buraya gelirken salonda iki tana provokatörün olduğunu bize söylediler. Biz bunu bilerek geldik. Ben bunlara pabuç mu bırakacağım, bunlardan mı korkacağım. Onları buraya gönderen ağa babalarından korkmadım ki bunlardan korkacağım. Kolay değil 20 yıllık bir imparatorluk bitiyor. Böyle şeyler olacak” açıklamasında bulundu.