Mehmet Y. Yılmaz: Duyduğumuza çok mutlu olduğumuz haber bu!

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

Dün sosyal medyada TEMA’nın yayınladığı bir gönderide “Ankara’dan sevindirici haber” başlığını görünce heyecanlandım.

Hayır, beklediğim gibi bir haber değilmiş!

NATO toplantısının güvenliğini sağlama amacıyla, Anayasa’yı ve kanunları yok sayarak gözaltına alınan iki TEMA gönüllüsü serbest bırakılmış.

TEMA’nın sevindiği ve işin garibi bizim de duyduğumuza çok mutlu olduğumuz haber bu!

Gözaltına alınmayı bırakın, polis ya da jandarma tarafından yolda durdurulabilmeleri için herhangi bir neden olmayan iki T.C. vatandaşının bir hafta tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılmasına seviniyoruz!

Erdoğan rejimi bizleri mutlu etmek için bunu özellikle mi yapıyor diye düşünmek de mümkün tabii.

Nasrettin Hoca’nın kaybettiği eşeği bulduğundaki mutluluğu bile daha tutarlı bir sevinç sayılır, bizlerin buna sevinmesinin yanında!

Ve unutmayın ki salıverilenlerin sayısı sadece iki!

Bu furyada 178 kişi tutuklanmıştı, hatırlarsınız. Demek ki üzülmemiz için 176 sebep hâlâ yerli yerinde duruyor!

Mehmet Y. Yılmaz’ın yazısı