Kudüs’ün popüler caddelerinden birine kamyonla düzenlenen saldırıda en az dört kişi hayatını kaybetti; 15 kişi de yaralandı.

Reuters’ın haberine göre bir polis sözcüsü, “Bu bir terörist saldırı” dedi.
Kamyon şoförünün vurularak öldürüldüğü bilgisi geçilirken İsrail Ordu Radyosu, saldırı sonucunda üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
GRAPHIC: Footage of truck ramming attack in Jerusalem that killed four Israeli soldiers and wounded 16. pic.twitter.com/Dtaapdbuqu
— Jack Moore (@JFXM) January 8, 2017
İsrail’deki Haaretz gazetesi, kamyon sürücüsünün otobüsten inen kişileri hedefleyerek yolundan saptığını kaydetti. Yine aynı gazeteye göre polis şefi Roni Alsheich, olayı bir terör saldırısı olarak tanımlayarak zanlının Doğu Kudüs’ten geldiğini aktardı. Haaretz, ölenlerin 20’li yaşlarında üç kadın ve bir erkek olduğunu belirtti.