Trabzonspor iyi başladığı oyunda sürekliliğini kaybedince oyunda çok zevksiz bir görüntü oluştu. Santos’un bu kadroyla mucize yaratmasını beklemek fazla hayalcilik olur. Kapasiteye göre kalabalık orta saha ve riske girmeyen savunma, onun prensiplerinden biri ve maça böyle hazırlamış takımı. Semih ikinci golü tecrübeli golcüler gibi rahatça attı. Topu alışı, rakip savunmayı zorlayarak geçmesi ve kaleciye bakarak topu ağlara göndermesi önemli golcü işaretleriydi. 2. golden sonra da rakibi çok adamla bekleyen ve çabuk atak arayan oyuna devam etti Beşiktaş.
SON HABERLER
Eurovision 2025'te final bu akşam
İsviçre’nin Basel şehrinde düzenlenen 69’uncu Eurovision şarkı yarışmasının büyük finali bu akşam yapılacak.
Yasmin Levy'nin konserleri iptal edildi: Sizi seviyorum
İsrailli şarkıcı Yasmin Levy, İstanbul-Ankara konserlerinin iptal edildiğini ve Türkiye’den ayrılacağını duyurdu: “Müziğin ve sevginin bizi yeniden bir araya getirmesi dileğiyle…”
Erdoğan: CAATSA'da yumuşama var
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD’nin Türkiye’ye dönük CAATSA yaptırımlarında bir yumuşama olduğunu söyledi ve ekledi: “Dostum (ABD Başkanı Donald) Trump’ın göreve gelmesiyle birlikte bu konularda daha açık, daha yapıcı, daha samimi bir iletişime kavuştuk.”
Hindistan'da gündem Türkiye'ye boykot
Son dönemde Pakistan’la çatışmalar yaşayan Hindistan’da, Türk malları ve şirketlerine dönük ‘Önce Millet’ adlı boykot hareketi başlatıldı.
Erdoğan'dan 'Lozan' tepkisi: Duymuyor uyduruyorlar
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefetin PKK’nın Lozan vurgulu açıklaması üzerinden iktidarı hedef almasına tepki gösterdi: “Sizler duydunuz mu benden? Bunun ‘terörsüz Türkiye’yle yakından uzaktan alakası yok. Bunlar maalesef duymuyorlar, uyduruyorlar.”