Ankara için Kılıçdaroğlu'nun aklında yine Mansur Yavaş var

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yerel seçim hazırlıklarını anlatırken, “Mansur Yavaş, Ankara’da, siyasette önemli bir figür. Onunla arada bir konuşuyorum” dedi.

Fotoğraf: DHA

MHP kökenli Yavaş, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Ankara belediye başkan adayı olmuş ve Melih Gökçek karşısında kılpayı kaybetmişti.

Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Büyükşehir adaylarımızı da, diğer adaylarımızı da zamanı geldiğinde belirleriz. Adaylar merkez yoklamasıyla yapılacak. Başarılı olan başkanlarımızla devam edilecek. Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Balıkesir, Denizli, Bursa, Antalya’yı kesin alacağız. Bu illerde CHP’li belediye olacak. Mansur Yavaş, Ankara’da, siyasette önemli bir figür. Onunla arada bir konuşuyorum. Bizim kesimde de sevilen bir isim.”

Erdoğan, namlunun ucundaki başkanlardan ‘Topbaş nezaketi’ bekliyor

Mansur Yavaş’tan Muharrem İnce’ye jet yanıt: Kendinize gelin ve artık ayılın

Arınç’ın Gökçek’e oy vermemesi Mansur Yavaş’ı da güldürdü

Arınç, Gökçek’le ilgili dosyaları açmadan kapadı: Artık gerek kalmadı