TikTok videosu çekmek için çıktığı çatıdan düşerek öldü

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde sosyal medya platformu TikTok’a video çekmek için çatışa çıkan 23 yaşındaki Kübra Doğan, plastik panelin çökmesi nedeniyle yaklaşık 50 metreden düşerek yaşamını yitirdi.

Fotoğraf: Twitter

DHA’da yer alan habere göre olay dün saat 19:30 sıralarında Sultaniye Mahallesi’nde yaşandı. Kübra Doğan, kuzeni Helen M.‘yi ziyarete gitti. İkili güneşin batışını izlemek ve TikTok’a video çekmek için çatıya çıktı. Bir süre sonra oturduğu yerden inmek isteyen genç kadın bu esnada çatıdaki plastik panele bastı. Ağırlığı kaldıramayan panel çöktü.

Doğan, yaklaşık 50 metrelik yükseklikten apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Kübra’nın amcası Nebi Doğan ise olayda müteahhittin büyük kusuru bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Oradaki problem, müteahhittin oraya ucuz bir plastik koyması. Bir insanın orada bir işi olsa oraya çıktığında direkt aşağı düşer. Burada müteahhittin de çok büyük bir kusuru var. Bunun da peşini bırakmayacağız. Kız ayağını atar atmaz altından hemen kırılıp yere düşüyor. Tiktok çekmemesi için de uyarıyorduk ama gençlik işte. Dinlemekle alakası yok, sonuçta orada bir ihmal var.”

Kübra Doğan’ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Mardin’in Midyat ilçesine götürüldü.