Aksaray’da tartıştığı eşi Bahtiyar B. (22) tarafından boğazından bıçaklanan Aysel B. (19), tek katlı evlerinin balkonundan atlayıp komşularından yardım istedi.

Bu sabah, gece vardiyasında çalıştığı işyerinden eve dönen ve eşiyle tartışan Bahtiyar B., tartışma sırasında mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla genç kadına saldırıp boğazından bıçakladı. Boğazına aldığı iki bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan Aysel B., balkondan atladı ve yardım istedi.
Komşuların ihbarıyla olay yerine giden sağlık ekibi, Aysel B.’yi ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.
Panik içinde sağlık görevlilerine, ”Bana ne olacak” diye soran Aysel B., ”Korkma. Çok iyisin. Sana bir şey olmayacak” yanıtını aldı.
Aysel B., hastanede tedaviye alınırken, Bahtiyar B. de polis ekiplerince gözaltına alındı.