Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, kendi evinde Sultanbeyli Belediyespor’la oynadığı maça, ‘T.C Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ yazılı pankartla çıktı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın son olarak BM Genel Kurulu’nda sarf ettiği “Dünya beşten büyüktür” sözlerinin yer aldığı pankartta Erdoğan için ‘T.C Başkanı’ ifadesi kullanıldı.

Adana’da valilik yaptığı dönemde bir yurttaşa ‘gavat’ demesiyle tanınan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise maç öncesinde tribünleri selamladı.
Amedspor’a para cezası verilmişti
Fenerbahçe’yle oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı öncesi Amedspor oyuncularınca ‘Çocuklar ölmesin, maça gelsin’ pankartı nedeniyle kulübe 5 bin lira para cezası verilmişti.
Fenerbahçe ile oynadığı kupa maçı öncesinde giydiği ‘Yüce Atatürk’ tişörtleri nedeniyle Profesyone Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fethiyespor’a ise ceza verilmemişti.