Mehmet Y. Yılmaz: 'Parsel parsel' veren de vardı!

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

 

Hatırlarsınız Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara’yı bu çeteye “parsel parsel” peşkeş çektiğini söylemişti.

Artık bu konuyu da açıklığa kavuşturmanın zamanı gelmiş olmalı.

Bu cümleyi de havuz gazetesindeki bir haberden aktarıyorum:

“Hain emellerini hayata geçirmek için devletin kritik kurumlarına sızan Fetullahçı terör örgütü mensuplarının TRT’yi adeta bir finans üssü haline getirdiği ortaya çıktı.”

Haber daha sonra fahiş faturalarla TRT’nin parasının nasıl soyulduğunu, telif ücreti diye 400 muhabire havadan para ödenip, bunlardan sonra himmet toplandığını, 500’den fazla bankamatik TRT’ci olduğunu filan anlatıyor.

Derdim Melih Gökçek ya da TRT genel müdürleri tutuklansın değil. Ama bu kişiler, kendilerine emanet edilen halkın parasını, bir çeteye kaptırmışlar ve şimdi hiçbir şey olmamış gibi o koltuklarda oturmaya devam mı edecekler?

Mehmet Y. Yılmaz’ın yazısı