Kadın katilinin soğukkanlılığı: 'Her gün dövüyordum, bu kez öldü'

 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Başakşehir ilçesinde birlikte yaşadığı 36 yaşındaki Nuborakhon Usmanova’yı döverek öldüren Aziz Ç.’nin emniyetteki ifadesi, kadın cinayetleri ve şiddetin boyutlarını bir kez daha ortaya koydu.

taciz-1

Sabah gazetesinden Soner Koçer’in haberine göre Aziz Ç., kadına düzenli olarak şiddet uyguladığını kan donduran bir soğukkanlılıkla anlattı. “Sinirlendim ve birkaç yumruk attım. Yere düştü. Bayıldı zannettim. Zaten her gün dövüyordum, bu kez öldü. Nasıl oldu anlamadım.”

Aziz Ç.’nin çeşitli suçlardan sabıka kaydının bulunduğu ve hapis yattığı öğrenildi.

Aziz Ç. adliyeye sevk edilirken, kadının vücudunda darbeye bağlı yoğun şişlik ve morarma izleri belirlendiği aktarıldı.

Usmanova, 55 yaşındaki sabıkalı Aziz Ç.’nin şiddetli darbeleri nedeniyle hayatını kaybetmiş, Aziz Ç. polise teslim olmuş, belirtilen adrese giden ekipler kadının cansız bedenini bulmuştu. 

Başakşehir’de kadın cinayeti: Birlikte yaşadığı kadını döverek öldürdü

İzmir’de kadın cinayeti: 23 yaşındaki kadın boşanmak istediği için öldürüldü

Yine kadın cinayeti: Eşini öldürüp kayıplara karıştı

İzmir’de kadın cinayeti: Defalarca bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Bu defa indirim yok: Kadın cinayetine, ömür boyu hapis

Barolar Birliği başkanı: Boynunu sola eğdi diye kadın cinayetine ceza indirimi yapılamaz

Kadınlar Günü’nde kadın cinayeti

Adana’da kadın cinayeti: Ağabeyi öldürdü, babası gömdü, annesi sustu