Suudi Prens El Velid bin Talal, son günlerde Müslümanlara karşı sözleriyle gündemden düşmeyen ABD başkanlığı aday adayı Donald Trump’a, “Amerika’nın yüz karası” deyince, “Budala” yanıtını aldı.

Bin Talal, Trump’a Twitter’dan seslenerek, başkanlık yarışından çekilmesi çağrısında bulundu. Suudi prens “Çünkü kazanma şansı yok” diye de ekledi.
Donald Trump, kendisi gibi işadamı olan ve dünyanın en zenginleri listesinde 34’üncü sırada yer alan El Velid bin Talal’a yine Twitter’dan yanıt vererek, “Budala prens, Bin Talal babasının parasıyla Amerikalı siyasetçileri kontrol etmek istiyor. Ben seçilince böyle bir şey olmayacak” dedi.
Trump, son olarak ‘güvenlik nedeniyle‘ ABD’ye Müslümanların girişinin yasaklanması çağrısında bulunmuş ve yoğun tepki görmüştü.