Bayram yine zehir oldu: Dört günde 66 kişi öldü, 336 kişi yaralandı

Ramazan Bayramı tatili öncesindeki iki gün ile bayramın bir ve ikinci günü olmak üzere dört gün boyunca, yurdun dört bir yanında meydana gelen trafik kazalarında toplam 66 kişi öldü, 336 kişi yaralandı.

Fotoğraf: DHA
Fotoğraf: DHA

 

DHA’nın haberine göre alınan tüm önlemlere ve yapılan tüm uyarılara karşın, trafik kazalarında bu Ramazan Bayramı tatilinde de bilanço ağır oldu, yollar kan gölüne döndü.

Tatilciler çarşamba günü öğleden sonra yollara çıkmaya başlarken, yurt genelinden, peş peşe kaza haberleri geldi. Dört gündeki kazalarda ölü ve yaralı sayıları şöyle:

* 15 Temmuz Çarşamba günü meydana gelen 17 kazada 16 kişi öldü, 145 kişi yaralandı.

* Arife Günü olan 16 Temmuz Perşembe günü ise 21 kazada, 23 kişi öldü, 76 kişi yaralandı.

* Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü olan 17 Temmuz Cuma günü meydana gelen 18 kazada, 16 kişi öldü, 55 kişi de yaralandı.

* Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 18 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30 sıralarına kadar meydana gelen 12 kazada, 12 kişi öldü, 61 kişi de yaralandı.