CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Şehzadeler ilçe Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatının ardından “Bir kardeşi hangi kelimelerle uğurlayabilirsiniz ki?” dedi.

37 yaşındaki Durbay, kolon tedavisi görüyordu. 1 Aralık’ta hastaneye yatırılmıştı.
12 Aralık’ta entübe edilen Durbay, bugün hayatını kaybetti.
Kendisi de bir Manisalı olan Özel, vefatın ardından hem Durbay’ı hem de 9 Haziran’da hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i andı.
‘Bu nasıl bir sınav??’
Özel, X’ten şunları yazdı:
“İnsan bazı vedalara hazırlanamıyor. Herkes biliyordu ama bir biz bilmiyorduk. Biz bu sonu kabullenemezdik… Çocuk yaşından hep yanı başımızda, elimizde büyüyen bir evladımızdı o. Bir kardeşi hangi kelimelerle uğurlayabilirsiniz ki?
Yol arkadaşlığı sadece yan yana yürümek değil ki aynı korkuyu, aynı yorgunluğu ve aynı umudu paylaşmak, aynı rüyayı görmek.
Ferdi’yle de Gülşah’la da aynı rüyayı gördük biz, ortak hayallerimiz gerçek olmuştu. Şimdi, bu nasıl bir soru? Bu nasıl bir sınav?? Nasıl dayanılır??? Ya sabır ya sabır ya sabır…”