Maçka-Taşkışla ve Eyüp-Piyer Loti teleferik hatları hava muhalefeti nedeniyle işletmeye kapalı.

İstanbul’da bugün yapılması planlanan Onur Yürüyüşü gerekçesiyle Yenikapı-Hacıosman ve Yıldız-Mahmutbey metro hatlarının bazı istasyonlarıyla Taksim-Kabataş füniküler hattı işletmeye kapalı.
Metro İstanbul’un açıklaması şöyle:
* İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda 29 Haziran 2025 Pazar 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar;
- M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Taksim ve Şişhane istasyonları
- M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattımızın Fulya ve Yıldız istasyonları
- F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır.
* Araçlarımız M2 hattımızda Taksim ve Şişhane istasyonunda durmayarak seferine devam edecektir. M7 hattımızdaysa seferlerimiz Mecidiyeköy-Mahmutbey arasında gerçekleşecektir.
9.25 itibarıyla TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti Teleferik hatlarında da seferler hava muhalefeti nedeniyle durduruldu.
#MetroDuyuru #TF1 #TF2
— Metro İstanbul (@metroistanbul) June 29, 2025
Hava muhalefeti nedeniyle TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti Teleferik hatlarında seferler yapılamamaktadır.