Berkin Elvan’ın annesinin yuhalatılmasını ‘insani bir şey’ diye niteleyen şarkıcı Yavuz Bingöl’e Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Başbakan Ahmet Davutoğlu da sahip çıktı.

‘Elit geçinen dogmatik kafalar’ın Bingöl’e mahalle baskısı uyguladığını savunan Davutoğlu, “Bingöl ve diğerleri bu baskılara boyun eğmez” dedi.
Bingöl, ‘Evet kardeşlik’ dediği için baskı görmüş!
Van’da partisinin il kongresine katılan Davutoğlu, Bingöl’ün, Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan hakkındaki sözleri nedeniyle eleştirilmesini görmezden gelerek, gür bir sesle “Evet kardeşlik” dediği için elit geçinenlerin baskısına maruz kaldığını öne sürdü.
Başbakan, “Dogmatik kafalar bu seslere mahalle baskısı uyguluyorlar. Biz tanırız Yavuz Bingöl’ü ve diğerlerini. Onlar bu baskılara boyun eğmezler” diye konuştu.