Yabancı sınırlaması olmayınca: İrfan Can'ın bonservisini belirleyen İlhan Cavcav bu kez 'insaflı' davrandı 

 

Geçmişte birçok oyuncusunu yüksek bonservis bedelleriyle İstanbul’ün üç büyük kulübüne satan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu öne sürülen İrfan Can Kahveci’nin bonservisini belirledi.

2 milyon avro ve satıştan yüzde 15 pay

İrfan Can Kahveci. Fotoğraf: Genclerbirligi.org.tr

AA’nın haberine göre, yabancı oyuncu sınırlamasının kaldırılmasının ardından daha insaflı davrandığı görülen Cavcav, “İrfan Can’ın bonservis bedelini 2 milyon avro ve satışından yüzde 15 pay olarak belirledik” dedi.

‘Uzun zamandır iyi oynuyordu’

Fotoğraf: DHA

Kadrolarında İrfan Can gibi altyapıda yetişmiş çok sayıda oyuncunun olduğuna dikakt çeken Cavcav,  “İrfan Can uzun zamandır iyi oynuyordu. Transferde isminin gündeme gelmesi de bunun en önemli göstergesi” diye konuştu.

15 maçta bir gol, iki asist

Kırmızı-siyahlı ekibin pilot takımı Hacettepe ile 2013/14 sezonunda Spor Toto 2’nci Lig’e yükselen ekipte yer alan ve  teknik direktör Mustafa Kaplan ile Gençlerbirliği’ne geçen 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon Süper Lig’de forma giydiği 15 maçta bir gol ve iki asistlik performans gösterdi.