Eğer bu futbol maçı değil de okul olsaydı, öğretmen Galatasaray’ın yeni teknik direktörüne sonuç yanlış olduğu için geçer not vermese bile gidişattan bir kanaat notu verebilirdi. Ancak burası okul değil. Kimse kanaat göstermiyor ve Galatasaray’ı tanıma sürecinde, yine ‘füzyon’ bir kadro sahaya süren Torrent’in hesabı sahaya uymuyor. Amaç oyunu geriden kurarak hızla ileriye aktarmak. Anlaşılan o ki, yeni hoca Galatasaray defansının kendi asli görevini yaparken bile zorlandığını henüz gözlemlememiş. Bu çerçevede bir de oyun kurmalarını beklemek çok iyimser kalıyor.
SON HABERLER

İddia: ABD İsrail’i uyardı, saldırılar ocakta sonlanabilir
ABD yönetiminin, Gazze’ye saldırılar konusunda İsrail’i ‘özel olarak’ uyardığı, bu nedenle saldırıların ocak ayına kadar sonlanabileceği bildirildi.

İYİ Parti’den bir vekil daha istifa etti
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partiden istifa ettiğini duyurdu.

İSİG: Bir ayda 137 işçi hayatını kaybetti
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) raporuna göre kasımda 137 işçi hayatını kaybetti.

Erdoğan’a göre ‘ekonomik temeli olmayan fiyatlandırma’ yerini rasyonelliğe bıraktı
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ‘ekonomik ve ahlaki temeli olmayan fiyatlandırma davranışları’ yerini ‘rasyonel fiyatlamalara’ bırakmaya başladı.

Ogün Samast’a yurt dışına çıkış yasağı
Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yurt dışına çıkış yasağı kararı alındı.