Basketbol Süper Ligi All Star 2017’nin smaç şampiyonu, Anadolu Efes’te forma giyen ABD’li basketbolcu Tyler Honeycutt oldu.

Fotoğraf: twitter.com/basketsuperligi
Yarışmaya Fenerbahçe’den Jan Vesely, Demir İnşaat Büyükçekmece’den Osiris Eldridge, Anadolu Efes’ten Tyler Honeycutt, Trabzonspor Medical Park’tan Stefan Mood ve Pınar Karşıya’dan Josh Owens katıldı.
Honeycutt, arka arkaya dizdiği Cedi Osman, Stefan Moody, Bryant Dunston, Thomas Heurtel ve Osiris Eldridge’in üzerinden sıçrayarak yaptığı son smaçla şampiyonluğu kazandı.
#BSLAllStar2017 MetLife Smaç yarışmasının şampiyonu @thoneycutt23✈️️ ????
congratulations @thoneycutt23 pic.twitter.com/JxkfsZ83BY— Basketbol Süper Ligi (@basketsuperligi) 15 Ocak 2017
Dört yıl önceden yazmış
Dört yıl önce attığı bir tweet’te, bu hareketi lise yıllarından bu yana yaptığını belirten 26 yaşındaki oyuncu, o günlerden bir fotoğraf da paylaşmış.
Jumping over 6 people. Been doing this since high school pic.twitter.com/EPy4uCUk
— Tyler Honeycutt (@thoneycutt23) 18 Ocak 2013