Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım yarın yapılacak seçim öncesinde canlı yayında tartışma kararı aldı.

İkilinin 22:30’da Now TV’de karşı karşıya geleceği belirtildi ancak ardından tartışmanın 23:00’te Habertürk’te yapılamasına karar verildi.
Seçimin ilk gününde gerginlik üzerine Yıldırım stadı terk etmişti.
Koç, seçim sürecinde defalarca Yıldırım’ı bir televizyon kanalında tartışmaya çağırmıştı.
Bugüne kadar bu çağrıyı yanıtsız bırakan Yıldırım akşam saatlerinde Koç’u arayıp kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir bir biçimde konuşabileceklerini iletti.
Koç teklifi kabul etti ancak moderatör istedi. Bunun üzerine programa Now TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün moderatörlük yapması kararlaştırılmıştı.
Ancak ilerleyen dakikalarda Koç’un tartışmayı 23:00’te Habertürk’te yapmayı önerdiği bildirildi. Yıldırım kabul edince Habertürk programı anons etti.

Programın moderatörlüğünü Mehmet Akif Ersoy’un yapacağı açıklanmıştı fakat Yıldırım’ın talebi üzerine moderatör de değiştirildi.
Moderatörlüğü Ahmet Selim Kul yapacak.