Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye gelen ünlü şarkıcı Lady Gaga’nın kalacağı Raffles İstanbul oteli şarkıcının köpeği Asia için seferber oldu. Özel bir yatak ve gümüş yemek kaplarının yanısıra bir de köpeğe ‘Hoşgeldin mektubu’ yazıldı.

Salı akşamı İTÜ Stadyumu’nda vereceği konser öncesi Zorlu Center’daki Raffles İstanbul’da kalan Lady Gaga’nın köpeği Asia’ya otelin Konaklama Hizmetleri Müdürü tarafından yazılan mektupta, ‘Sevgili Asia, Raffles İstanbul’da seni ağırlamak gerçek bir zevk’ denirken, otel ailesinin Asia’nın beklentilerini karşılayacak bir servisi verebilmeyi umdukları belirtildi.
Mektup, “Lütfen isteklerin için benimle ya da herhangi bir arkadaşımla temas etmekten kaçınma, hepimiz senin rahatın için buradayız” diye bitirildi.
