Amerikalı ünlü oyuncu Ethan Hawke, 1989 yapımı Ölü Ozanlar Derneği’nde başrolü paylaştığı ve geçen ay intihar eden oyuncu Robin Williams’ın ‘o zamanlar da acı içinde olduğunu‘ söyledi.
Hawke, 18 yaşında bir oyuncuyken Ölü Ozanlar Derneği’nin çekimleri sırasında çalışma fırsatı bulduğu Williams’ın ‘muazzam bir acı çektiğinin çok açık olduğunu‘ belirtti. Hawke, “Sebebi neydi bilmiyorum. Kimse bunu görmüyordu çünkü aslında çok eğlenceli ve çok ışık saçıyordu” diye konuştu.
Kanada’da bir radyo programında konuşan Hawke, Williams sayesinde ilk kez oyunculuktan büyük bir heyecan duyduğunu anlatırken, kendisine bir menajer gibi yardım ettiğini söyledi.
‘Carpe per diem çocuklar’

Hawke, Williams’dan şöyle bahsetti: “Hepimizi ileri taşıdı. Çok ağırbaşlıydı. Aynı zamanda oldukça duygusaldı. Onun büyük ve duyarlı bir kalbi vardı. O büyük palyaçoyu kaybettiğimiz zaman -bu kelimeden biraz ürken insanlar var ama öyleydi, o dünya için bir ışıktı-…”
Robin Williams beyninin kurbanı oldu