Euroleague play-off turu ikinci maçında Panathinaikos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe erkek basketbol takımı, O.A.K.A.’da oynanan mücadeleden 80-75 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle seride durumu 2-0’a taşıyarak büyük bir avantajın sahibi oldu.
Serinin ikinci maçının özet görüntülerini tekrar hatırlayalım! #PAOFNB #GameON pic.twitter.com/fgCWqZNZ3K
— Fenerbahçe Basketbol (@FBBasketbol) 21 Nisan 2017
Sarı-lacivertlilerin 71-58 kazandığı ilk maçtaki oyunuyla en değerli oyuncu (MVP) seçilen Bogdan Bogdanovic, bu karşılaşmanın da yıldızıydı. Sırp basketbolcu ilk yarısını 18 sayıyla tamamladığı maçta 25 sayı, altı asist, sekiz ribaunt ve bir blokla oynadı.
Seride ikinci maçın MVP’si, ilk maçta olduğu gibi @LeaderOfHorde! #PAOFNB #GameON pic.twitter.com/bnv89CNJWj
— Fenerbahçe Basketbol (@FBBasketbol) 21 Nisan 2017
Seride üçüncü ve (gerekmesi durumunda) dördüncü maçlara (25 Nisan – 27 Nisan) Ülker Sports Arena ev sahipliği yapacak. Gerekmesi durumunda beşinci karşılaşma, 2 Mayıs’ta Panathinaikos’un sahasında oynanacak.