SON HABERLER
Eski kayınpederini öldüren polis tutuklandı
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde eski kayınpederini silahla öldürüp eski bacanağını yaralayan polis memuru tutuklandı.
Bakan Kurum: Özgür Özel, ‘Türk siyasetinin Ziya’sı olma yolunda
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yle kendisinin tartıştığı iddiasına ilişkin “‘Türk siyasetinin Ziya’sı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.
Sendika başkanı Mehmet Türkmen tekrar gözaltına alındı
İki gün önce gözaltına alınıp serbest bırakılan Birleşik Tekstil Dokuma ve Deri İşçileri Sendikası (BİRTEK-SEN) Başkanı Mehmet Türkmen bir kez daha gözaltına alındığını duyurdu.
Berlin’de 35 bin aşırı sağ karşıtı sokakta
Almanya’nın başkenti Berlin’de yaklaşık 35 bin kişi aşırı sağa karşı düzenlenen gösteride bir araya geldi.
Pompalı tüfekle hastane basan kişiye 10 yıl hapis
Kahramanmaraş’ta bir hastaneye pompalı tüfekle girip sağlık çalışanlarını tehdit eden kadına 10 yıl hapis cezası verildi.