Şarkıcı Hadise Açıkgöz, bu sabah İstanbul Başsavcılığı’nın uyuşturucu soruşturması kapsamındaki operasyonda alınmasıyla ilgili “Bu konuda tertemiz olduğumu bildiğim için bugün zoruma gitti. Ağırıma gitti” dedi.

İstanbul Başsavcılığı’nın haklarında uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmaktan soruşturma başlattığı 19 ünlü isim evlerinden ‘alınmıştı’. Savcılık herhangi bir gözaltı kararı bulunmadığını, ifadeleri ve kan örneklerinin alınmasının ardından serbest bırakılacaklarını belirtmişti.
19 isim, akşam saatlerinde serbest bırakıldı.
Bu isimlerden biri de Hadise’ydi.
Hadise, serbest bırakılmasının ardından Ankara’da planlanan konseri için sahneye çıktı.
Ünlü şarkıcı, şunları söyledi:
“Sigara bile içmiyorum ya. Sigara içenlere lafım yok yanlış anlamayın ama bugünkü operasyonu biliyorsunuz, hangi konuda olduğunu.
Bu konuda tertemiz olduğumu bildiğim için bugün zoruma gitti diyebilirim. Ağırıma gitti. Onu söyleyeyim. Şimdi karşınızda tabii ki gülerek de durabilirim ama insanın psikolojisi biraz bozulabiliyor.
Çünkü biliyorsunuz nasıl bir insan olduğumuzu. Benim annemle babam beni öyle büyütmedi. Ben işine aşık olan bir kadınım. Bugüne kadar da kendi çabamla geldim buralara.”