MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Pis ellerinizi cumhur ittifakından çekiniz cumhur ittifakı yaşayacaktır, reformları birbiri ardına hayata geçirecektir” dedi.

TBMM’de partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli özetle şunları söyledi:
*Cumhur ittifakının kolonlarının çatırdığı, ittifakta MHP’ye yer olmadığı yorumları yapılıyor. (Cumhurbaşkanı) Erdoğan ile hukukumuz dengeli, hesapsız diyaloğa dayalıdır.
*Pis ellerinizi cumhur ittifakından çekiniz cumhur ittifakı yaşayacaktır, reformları birbiri ardına hayata geçirecektir.
*Hala cumhurbaşkanlığında görev yapan siyaset eskisi şahsın (Osman) Kavala ve (Selahattin) Demirtaş’a güzellemeler yapması çarpıklık, ahmaklıktır.
*(Arınç’a hitaben) Devran (yazarı Demirtaş) isimli kitap terör anlatısıdır yazan da teröristtir, Demirtaş’a masum gözü ile bakıyorsan şehitlere ne diyeceksin.
*Sayın Arınç ne yapmak istiyorsun? Nedir seni teröristlere sempati ile baktıran?
*Kavala’nın özgürlükçü düşünerek serbest kalmasını gündeme getirmek hangi aklın ürünüdür?
*Demirtaş teröristtir devran isimli kitap terör propagandasıdır aksini iddia eden terör sevicidir.
*Çakıcı benim dava arkadaşımdır, şehidimizin oğludur, vatan ve millet sevdalısıdır, üzerine atılı suçların bedelini 20 yıl cezaevinde kalarak ödemiş bir ülküdaşımdır.
*Acil beklentimiz, (Kemal) Kılıçdaroğlu hakkında düzenlenen fezlekenin genel kurula kısa süre içinde intikal etmesi ve karara bağlanmasıdır.