Lütfü Oflaz: Cumhuriyet hakkındaki suçlamayı savcıdan önce Atatürkçü Balbay yapmıştı!

Okura not

Günün 11’i, Türkiye medyasındaki görüş ve yorum çeşitliliğini yansıtmak amacıyla hazırlanmaktadır. Aşağıda özetini bulacağınız yazıya yer vermemiz, içeriğini onayladığımız ve/veya desteklediğimiz anlamına gelmez.

 

Mustafa Balbay, Cumhuriyet gazetesini “Cumhuriyet gazetesinde FETÖ’cülük, Kürtçülük yapmak serbest” diye suçlamıştı.

Mustafa Balbay’ın bu suçlamasının ardından savcı da Cumhuriyet gazetesini “FETÖ, PKK örgütleri adına suç işlemekle” suçlamıştı.

Evet, Cumhuriyet gazetesi hakkındaki suçlamayı savcıdan önce Atatürkçü Mustafa Balbay yapmıştı!

Cumhuriyet gazetesinin yöneticileri ile yazarları bu iddiayla tutuklanıp hapse yollanmıştı.

O gün bugündür de hapiste tutuluyor Cumhuriyet gazetesinin yönetici ve yazarları.

Son olarak Atatürkçü Nedim Şener, yine kendisi gibi Atatürkçü olan Cumhuriyet gazetesinin internet yöneticisi Oğuz Güven’in tutuklanmasına yol açmakla suçlandı.

Nedim Şener’in, Cumhuriyet gazetesinin internet yöneticisi Oğuz Güven’in bir twitine yaptığı suçlamanın, Oğuz Güven’in tutuklanmasına yol açtığı yorumları medyada çokça yer aldı.

Dediğim gibi, Atatürkçü gazeteler hakkındaki iddianameler, savcılardan önce yine Atatürkçü gazeteler, yazarlar tarafından yazılıyor!

Lütfü Oflaz’ın yazısı